Nyheter

Frog FMX Freestyle Motocross Show

Publicerad: onsdag 13 mars
Freestyle Motocross Show i Ekmansdalen Fredrik ”Frog” Berggren kommer tillbaka till Motorsportveckan med sin spektakulära FMX Show som är något utöver det vanliga! Precis som förra året hittar du ”Frog” och hans kompisar i Ekmansdalen torsdag och fredag i Motorsportveckan.

Velodromloppet 14-16 juni

Publicerad: måndag 11 mars
Under motorsportveckan körs Velodromloppet på Gelleråsen Arena i Karlskoga, Sveriges största entusiasthelg för historiska bilar och motorcyklar med över 250 startande ekipage! En magisk dag eller helg under Velodromloppet 2024! Velodromloppet är idag Sveriges största tävling för historiska racerbilar och hela helgen går i nostalgins tecken. Racingbilar ända tillbaks till 1930 talet och fram till 1990…

Hojfikarrundan

Publicerad: fredag 8 mars
Hojfikarrundan, som tidigare hette Sigges Runda, är en tur som körs för ett gott ändamål. I år är det Åsa Karlströms fond ”I Kärlekens tecken” som får ta emot överskottet från rundan. Hojfikkarrundan körs lördag 15 juni med start på Alfred Nobels Torg och målgång vid Näset.

Tjejsvängen 8 juni

Publicerad: torsdag 7 mars
Karlskoga Motorweteraners populära ”damrally” Tjejsvängen körs i år lördag 8 juni med start nere vid Näset kl 10:00 och målgång på Alfred Nobels Torg. För att inte kollidera med den stora utställningen Summer Meet så körs Tjejsvängen den första lördagen i Motorsportveckan. Tjejsvängen är en trevlig bil- & motorcykeltur med äldre fordon. Många av deltagarna…

Summer Meet på Arena Näset

Publicerad: tisdag 5 mars
Charleswood Street Freaks stora bilträff Summer Meet har varit ett återkommande inslag under Karlskoga Motorsportvecka sedan starten 2013. Det är en fantastisk träff i härlig miljö vid Möckelns strand som avslutas med en hejdundrande cruising. Summer Meet hittar du vid Badhusplan på Arena Näset lördag 15/6.

Enduro SM 7-9 Juni

Publicerad: onsdag 28 februari
Under Karlskoga Motorsportvecka arrangeras Enduro SM den 7-9 Juni.Klasserna är SM, USM och Guldhjälmsklasserna! Enduro SM arrangeras av Karlskoga Enduroklubb med bas på Arena Flyget.Utförligt program presenteras senare.

INVIGNING Lördag 8 juni

Publicerad: torsdag 22 februari
Snart är vintern slut och Karlskoga Motorsportvecka kommer allt närmare! Vi kör precis som vanligt vecka 24 och lördagen den 8 juni invigs Karlskoga Motorsportvecka på Torget i Karlskoga. Årets Motorsportvecka tjuvstartar dock redan på fredag den 7 juni då Enduro SM drar igång ute på Arena Flyget. Allteftersom årets programpunkter blir klara så kommer…

God Jul & Gott Nytt År

Publicerad: lördag 23 december
Vi ses vecka 24!

Karlskoga Motorsportvecka med samverkan i närings- och föreningsliv

Karlskoga är av hävd en motorstad med ett rikt och välmående näringsliv som gemensamt sluter upp tillsammans med kommunen för att skapa ett unikt arrangemang och en folkfest med stolthet av våra traditioner med framtiden i sikte. Syftet med samarbetet är att ge publik från hela landet, deltagare, organisationer, klubbar och invånare en ökad kännedom om Karlskoga som en stad att besöka och leva i.

Vi använder cookies för att samla statistik och ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Läs mer här
Godkänn