Nyheter

invigning på torget

måndag 23 maj
Motorsportveckan börjar som vanligt med invigning på torget på onsdagkvällen. Samling 17:00-19:00, invigning och salut klockan 19:00 och sedan blir det cruising!

Hojkväll på ”Hojtorget”

måndag 16 maj
Under Motorsportveckan döper vi om Centralplan till Hojtorget och under torsdagkvällen blir det stor Hojkväll med ”Hojar, Mat & Musik”.

Miniracing i centrum

torsdag 5 maj
Precis som tidigare år så blir det miniracing under Motorsportveckan och arrangör är även i år Bofors Miniracing Klubb. Miniracingen hittar du under lördagen på Arena Centrum.

Muskelbilsträff på arena flyget

onsdag 27 april
Bilträff för amerikanska muskelbilar från åren 1964 till 1973. Under fredag och lördag blir det muskelbilsträff på Arena Flyget. Träffen arrangeras av ”Muskelbilar i Sverige” som är en Facebookgrupp för alla som äger, har ägt eller kommer att äga amerikanska muskelbilar (från AMC-, GM-, Ford- och Chrysler-koncernen) från åren 1964 till 1973.Tider för träffen är…

Ungdomskväll i Motorsportveckan

onsdag 13 april
Under torsdagskvällen i Motorsportveckan blir det ungdomskväll på Arena Nobel. En kväll för ungdomar av ungdomar med mycket motor, mat & musik. Kvällen arrangeras tillsammans med Karlstad Streetrace och avslutas med cruising på stan.

Sigges Runda tillbaka i Motorsportveckan

torsdag 7 april
Sigges runda är tillbaka i Motorsportveckan och körs lördag den 18 juni med start på torget i Karlskoga och målgång vid Näset. Sigges Runda är en hojtur till förmån för fonden Sigges Gåva. Turen är ca 9 mil och körs i vackra landskap.

Shoppingkväll på stan, motorsportveckan är där

onsdag 30 mars
I morgon kväll, torsdag 31/3, är det shoppingkväll på stan och då hänger vi med Marknadsplats Karlskoga på Kiltorget mellan kl 17:00-19:00.

Det närmar sig…

fredag 25 mars

Karlskoga Motorsportvecka med samverkan i närings- och föreningsliv

Karlskoga är av hävd en motorstad med ett rikt och välmående näringsliv som gemensamt sluter upp tillsammans med kommunen för att skapa ett unikt arrangemang och en folkfest med stolthet av våra traditioner med framtiden i sikte. Syftet med samarbetet är att ge publik från hela landet, deltagare, organisationer, klubbar och invånare en ökad kännedom om Karlskoga som en stad att besöka och leva i.

Vi använder cookies för att samla statistik och ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Läs mer här
Godkänn