Bli partner och ha kul med oss

Varför Partner?

Karlskoga har en stark tradition som motorstad och ett starkt näringsliv som tillsammans med föreningsliv och övriga organisationer sluter upp med kommunen för att skapa fina arrangemang. Motorsportveckan har varit och kommer fortsatt att vara beroende av näringslivet, organisationer & föreningar för att få till det fullspäckade schema med motoraktiviteter, tävlingar & shower som vi blivit vana vid.

Som partner exponeras man ute på arenorna, på hemsidan och våra sociala medier samt i vår officiella programtidning som delas ut till alla hushåll i Östra Värmland och ligger ute på strategiska platser. Man har även möjlighet till egen exponering samt egna aktiviteter på arenorna under veckan. Som partner är man även med på en massa kul grejer under veckan, t ex vårt invigningsmingel och vårt populära go-kartrace på Gelleråsen Arena.

Upplägget för årets partners är som tidigare år där vi har olika paketlösningar som naturligtvis kan anpassas efter Er verksamhet och idéer. Har ni egna tankar om vad ni skulle vilja göra så kikar vi på det tillsammans. Jag kommer gärna ut och hälsar på och berättar mer.

PartnerPaket

Vi har flera olika paket med olika erbjudanden – vi utgår från våra partners förutsättningar för att möta behov och önskemål.
Som partner kan man välja mellan flera olika alternativ som kan anpassas efter behov och önskemål. Som aktivitetsägare äger man en specifik aktivitet under veckan där man har möjlighet till egen profilering och evenemang under aktiviteten. Man finns naturligtvis även med och syns i alla våra kanaler inför och under veckan.

Vill Ni vara med och synas tillsammans med oss och samtidigt medverka till en bra Motorsportvecka och/eller vill veta mer så kan ni anmäla ert intresse via formuläret här nedan.

2024 års Partnerpaket hittar du här

I formuläret nedan kan du skicka in en fråga eller anmälan för partnerskap.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Vi vill vara partner till Karlskoga Motorsportvecka 2024. Välj den önskade partnernivån här:
Vi är intresserade och vill bli kontaktade för mer information
Här kan du skriva om ni önskar vara ägare av en aktivitet under Karlskoga Motorsportvecka.

Har du några frågor kring partnerskap?

Kontakta Johan Granqvist
0586-610 60
070-416 10 60
johan.granqvist@karlskoga.se

TOP 20 bilar hos Storängen Bilvård

Fredag den 14/6 så har Storängen Bilvård reserverat hela dagen till TOP 20 bilarna och…

Läs mer

Se Karlskoga BATS spela elitseriebaseball

Välkommen till Karlskoga IP på lördag 15 juni när Karlskoga Bats tar emot Leksand i…

Läs mer

Joakim Ljunggren kör Battle of City!

Joakim Ljunggren kom ut mellan regnskurarna och gillade banan så det blev handslag med tävlingsledare…

Läs mer

Karlskoga Motorsportvecka med samverkan i närings- och föreningsliv

Karlskoga är av hävd en motorstad med ett rikt och välmående näringsliv som gemensamt sluter upp tillsammans med kommunen för att skapa ett unikt arrangemang och en folkfest med stolthet av våra traditioner med framtiden i sikte. Syftet med samarbetet är att ge publik från hela landet, deltagare, organisationer, klubbar och invånare en ökad kännedom om Karlskoga som en stad att besöka och leva i.

Vi använder cookies för att samla statistik och ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Läs mer här
Godkänn