Nyhet

Velodromloppet 14-16 juni

Under motorsportveckan körs Velodromloppet på Gelleråsen Arena i Karlskoga, Sveriges största entusiasthelg för historiska bilar och motorcyklar med över 250 startande ekipage!

En magisk dag eller helg under Velodromloppet 2024! Velodromloppet är idag Sveriges största tävling för historiska racerbilar och hela helgen går i nostalgins tecken. Racingbilar ända tillbaks till 1930 talet och fram till 1990 talet, uppvisning med historiska tävlingsmotorcyklar i samma tidsspann, säljare av nostalgi, musikuppträdande, bilutställning från klubbar och naturligtvis rekommenderas tidstypisk klädsel. En folkfest helt enkelt.

Den här artikeln är publicerad måndag 11 mars

Classic Trial är tillbaka

En av förra årets publiksuccéer kommer tillbaka även i år. Lördag den 15 juni är…

Läs mer

Lastbilsdag hos LBC LOGISTIK

Förra årets succé, Lastbilsdagen hos LBC Logistik på Arena Kilsta (Maskinvägen) är tillbaka även i…

Läs mer

Öppet Hus hos bergius Bil

På lördagskvällen 15/6 i Motorsportveckan är det öppet hus hos Bergius Bil. Ta en paus…

Läs mer

Karlskoga Motorsportvecka med samverkan i närings- och föreningsliv

Karlskoga är av hävd en motorstad med ett rikt och välmående näringsliv som gemensamt sluter upp tillsammans med kommunen för att skapa ett unikt arrangemang och en folkfest med stolthet av våra traditioner med framtiden i sikte. Syftet med samarbetet är att ge publik från hela landet, deltagare, organisationer, klubbar och invånare en ökad kännedom om Karlskoga som en stad att besöka och leva i.

Vi använder cookies för att samla statistik och ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Läs mer här
Godkänn