Nyhet

Lego-event på Torget

Bricscale AB med David Gustafsson, som vann Sveriges första säsong av LEGO-masters, i spetsen kommer till Karlskoga med sitt rullande LEGO-event. Eventet är uppbyggt i stationer och hela Torget fylls med legobygge där alla får vara med och bygga!

Några av stationerna är:
Bilbygget: Eventets centrumpunkt är den fullstora Legobilen som David bygger och som miljontals människor sett byggas på sociala medier.
Legohavet: Stora brickor fyllda med blandat lego, många däck och stora plattor och klossar för att alla som vill ska kunna använda legot till ”bilbyggande” eller något annat. Här gäller självklart inga regler utan man får bygga vad som helst.
Bilbanan: En de populäraste aktiviteterna är bilrampen som man får leka fritt på. Tävla mot dina kompisar eller utmana dig själv i att bygga den snabbaste bilen. Banan är 5 meter lång Legot från legohavet används för att bygga.

Många fler stationer med både roliga och kluriga byggutmaningar finns!

Läs mer om Bricscale här

Den här artikeln är publicerad torsdag 25 april

Barndag på Torget

Barndagen är ett klassiskt inslag på Motorsporveckan, och den återkommer givetvis även i år. Torsdag…

Läs mer

Swap Meet vid Bergmans Gjuteri

Fredag 14 juni mellan kl. 16-20 och lördag 15 juni mellan kl 10-19 är det…

Läs mer

Stridsvagn S i skala 1:5

Somliga köper, andra bygger egna. Vissa är stora, andra är små. Gemensamt är att detta…

Läs mer

Karlskoga Motorsportvecka med samverkan i närings- och föreningsliv

Karlskoga är av hävd en motorstad med ett rikt och välmående näringsliv som gemensamt sluter upp tillsammans med kommunen för att skapa ett unikt arrangemang och en folkfest med stolthet av våra traditioner med framtiden i sikte. Syftet med samarbetet är att ge publik från hela landet, deltagare, organisationer, klubbar och invånare en ökad kännedom om Karlskoga som en stad att besöka och leva i.

Vi använder cookies för att samla statistik och ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Läs mer här
Godkänn