Nyhet

Barndag på Torget

Barndagen är ett klassiskt inslag på Motorsporveckan, och den återkommer givetvis även i år. Torsdag 13 juni mellan klockan
13-17 är torget späckat med aktiviteter för barn i alla åldrar.

Dagen brukar vara uppskattad och välbesökt, och även om programmet kommer fortsätta fyllas på ända fram tills det är dags är mycket som kommer hända på torget under dagen klart redan nu. Karlskoga Energi & Miljö kommer finnas på plats och visa upp sin eldrivna sopbil, och likaså kommer du kunna provsitta blåljusfordon.
– En del föreningar kommer vara med och visa upp sig och ha aktiviteter också, bland annat Rävåsens IK. Under eftermiddagen kommer det knytas ballongdjur, Boda Borg-tåget går, och givetvis kommer det finnas en karusell på torget. Alla stora och små barn är välkomna för att ta del av aktiviteterna.

Barndagen arrangeras tillsammans med Karlskoga Energi & Miljö

Den här artikeln är publicerad måndag 27 maj

Barndag på Torget

Barndagen är ett klassiskt inslag på Motorsporveckan, och den återkommer givetvis även i år. Torsdag…

Läs mer

Swap Meet vid Bergmans Gjuteri

Fredag 14 juni mellan kl. 16-20 och lördag 15 juni mellan kl 10-19 är det…

Läs mer

Stridsvagn S i skala 1:5

Somliga köper, andra bygger egna. Vissa är stora, andra är små. Gemensamt är att detta…

Läs mer

Karlskoga Motorsportvecka med samverkan i närings- och föreningsliv

Karlskoga är av hävd en motorstad med ett rikt och välmående näringsliv som gemensamt sluter upp tillsammans med kommunen för att skapa ett unikt arrangemang och en folkfest med stolthet av våra traditioner med framtiden i sikte. Syftet med samarbetet är att ge publik från hela landet, deltagare, organisationer, klubbar och invånare en ökad kännedom om Karlskoga som en stad att besöka och leva i.

Vi använder cookies för att samla statistik och ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Läs mer här
Godkänn